Nakup krema intenskin v Portorožu

Obnova kože obraza

Krema intenskin
€78€39
4.913

Nakup intenskin

50% Popust

Kako kupiti v Portorožu naravna krema proti gubam intenskin

Na naši uradni spletni strani lahko oddate naročilo za inovativno kremo intenskin s 50% popustom! Ohranite svojo mladost in se borite proti gubam, koži povrnite čvrstost in sijaj zahvaljujoč močnemu delovanju intenskin. Izpolnite vprašalnik na portalu, uporabite obrazec za naročilo in vnesite svoje kontaktne podatke za uspešen prevzem kreme s popustom v višini €39. Po izpolnitvi vloge vas bo poklical upravitelj in vam pojasnil podrobnosti naročila za hitro dostavo. Predplačilo na spletnem mestu ni potrebno, dostavo lahko prejmete pri kurirju ali jo prevzamete na pošti ali osebno pri kurirju.

Kje lahko kupim v Portorožu intenskin

Regeneracija kože obraza je mogoča, če nanesete naravno kremo proti gubam intenskin, hitro pomlajevanje kože obraza in izginotje gub nastane po zaslugi edinstvene formule izdelka. Za tiste, ki želite naročiti izdelek za regeneracijo kože obraza:

 • V prijavnico na uradni spletni strani podjetja v obrazec za naročilo vnesite svojo telefonsko številko in ime.
 • Naš upravitelj vas bo kmalu po izpolnitvi vprašalnika poklical, da boste odgovorili na vsa vprašanja in se dogovorili za dostavo na naslov, ki ste ga navedli, ter odgovoriti na vaša vprašanja.
 • Lahko se dogovorite za dostavo po pošti ali kurirju, natančno določite stroške dostave po telefonu.

Kupite intenskin v Portorožu po najnižji ceni s 50% popustom!

Zahvaljujoč promociji bo cena naravne kreme za regeneracijo kože obraza samo €39, imejte čas za oddajo naročila pred koncem ponudbe. Plačilo se opravi po povzetju na paketu po pošti ali pri kurirju. Kakovostna nega in obnova kože obraza sta zagotovljeni z redno uporabo tega inovativnega izdelka!

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

intenskin v Ljubljaniintenskin v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene uporabnikov intenskin v Portorožu

 • Eva
  To kremo mi je svetovala kolegica v službi, po njenih besedah je najboljši negovalni izdelek, deluje nič slabše kot postopki v kozmetičnih salonih. intenskin uporabljam šele teden dni, lahko rečem, da je koža res bolj sveža, barva bolj zdrava, pore so se zožile in gube so postale manj opazne.
  intenskin
 • Kristina
  intenskin že dolgo uporabljam za gube, odlično orodje. Dobro osveži obraz, gube z madeži pa izginejo. Če ga redno uporabljate, ste lahko videti 10 let mlajši brez lepotnih postopkov, ki so v zadnjem času v modi. Ne zaupam, vendar ima krema naravno sestavo, kar pomeni, da zagotovo ne bo škodila.
  intenskin