Ocene intenskin

 • David
  Moja žena je prosila, naj naroči intenskin na spletni strani, na nekem forumu je prebrala, da je to zelo dober izdelek za nego in pomlajevanje. No, naročil sem več paketov hkrati, samo na spletnem mestu je bil velik popust. petdeset%. Uporablja ga že nekaj dni, se je opazno osvežil, obraz že sije.
  intenskin
 • Vebi
  Kremo intenskin uporabljam že dva meseca in je preprosto ne morem dobiti dovolj. Krema odlično neguje kožo, ubija sledi utrujenosti in kroge pod očmi. A kar je najpomembneje, zahvaljujoč kremi se gube res izravnajo, kontura obraza pa je tudi popolnoma zategnjena. Kremo sem kupila za darilo vsem prijateljem in sebi in mami, po 2 pakiranja.
  intenskin
 • Eva
  To kremo mi je svetovala kolegica v službi, po njenih besedah je najboljši negovalni izdelek, deluje nič slabše kot postopki v kozmetičnih salonih. intenskin uporabljam šele teden dni, lahko rečem, da je koža res bolj sveža, barva bolj zdrava, pore so se zožile in gube so postale manj opazne.
  intenskin
 • Kristina
  intenskin že dolgo uporabljam za gube, odlično orodje. Dobro osveži obraz, gube z madeži pa izginejo. Če ga redno uporabljate, ste lahko videti 10 let mlajši brez lepotnih postopkov, ki so v zadnjem času v modi. Ne zaupam, vendar ima krema naravno sestavo, kar pomeni, da zagotovo ne bo škodila.
  intenskin
 • Eva
  Hči mi je namenila Intenskin za dopust. Pravi, da je nov izdelek dober, tako za nego kot za gube takoj. Dva tedna se mažem, gledam in res - obraz je bolj svež in gubic ni več videti. Še naprej ga bom uporabljal!
  intenskin
Ocena intenskin
4.9
13