Navodila za uporabo intenskin

Obnova kože obraza je glavni namen inovativne kreme proti gubam intenskin, a da bi učinek nanosa čim bolj povečal, sledite navodilom, navedenim v navodilih.

Navodila za uporabo kreme intenskin

Navodila za uporabo kreme proti gubam Intenskin

Pri uporabi orodja ni nič zapletenega, k vsakemu paketu orodja je priložen podroben vodnik, v informativne namene pa tudi navodila v elektronski obliki.

Kako uporabljati kremo intenskin

  1. Odstranite ličila in očistite površino obraza z vatirano blazinico in čistilom ali tonikom.
  2. Nanesite majhno količino kreme na površino kože in nežno vtrite s konicami prstov, dokler se popolnoma ne vpije.
  3. Kremo nanesite vsak dan, zjutraj in zvečer, za hiter opazen učinek. Pozimi uporabite tudi več kreme, da zaščitite kožo pred hladnim zrakom in ozeblinami.

Edinstvena kompleksna formula kreme omogoča njeno uporabo kot negovalni izdelek tako podnevi kot zvečer, ne da bi morali uporabljati izdelke za nego drugih proizvajalcev. In zahvaljujoč lahki strukturi se krema hitro vpije in ne pušča mastnih sledi, tudi če pride na oblačila.

Indikacije za uporabo

Bodite pozorni na simptome prezgodnjega staranja:

  • Pojav drobnih gub okoli vogalov oči in ust
  • Redčenje povrhnjice, izguba čvrstosti
  • Videz pigmentiranih predelov kože
  • Zakasnjeno celjenje kožnih lezij
  • Deformacija jasne konture obraza, povešanje in povešanje kože

Če se kateri od teh znakov pojavi, je treba za obnovitev kože in zaščito pred prezgodnjim staranjem v prihodnosti uporabiti regenerativno sredstvo intenskin.

Kontraindikacije

Med kliničnimi preskušanji kontrolna skupina ni našla kontraindikacij za uporabo kreme. Vendar izdelka ni priporočljivo uporabljati, če ste alergični na eno ali več sestavin kreme. V tem primeru se za nasvet obrnite na kozmetičarko v Sloveniji. Izdelek tudi nima stranskih učinkov, zahvaljujoč svoji naravni formuli.