Nakup krema intenskin v Mariboru

Obnova kože obraza

Krema intenskin
€78€39
4.913

Nakup intenskin

50% Popust

Kako kupiti v Mariboru naravno kremo proti gubam intenskin

Na naši uradni spletni strani lahko oddate naročilo za inovativno kremo intenskin s 50% popustom! Ohranite svojo mladost in se borite proti gubam, koži povrnite čvrstost in sijaj zahvaljujoč močnemu delovanju intenskin. Na portalu izpolnite vprašalnik z naročilnico, navedite svojo telefonsko številko in ime za tiste, ki želijo prejeti kremo za polovico nižjo ceno €39. Po izpolnitvi vloge vas bo upravitelj poklical za hitro dostavo in posvet. Predplačilo na spletnem mestu ni potrebno, paket lahko prevzamete na pošti ali pa ga kurir dostavi na vaš dom. Plačilo po prejemu ročno po pošti ali osebno od kurirja.

Kje lahko kupim v Mariboru intenskin

Regeneracija kože obraza je mogoča, če nanesete naravno kremo proti gubam intenskin, hitro pomlajevanje kože obraza in izginotje gub nastane po zaslugi edinstvene formule izdelka. Za uspešen nakup izdelek za regeneracijo obraza:

 • V obrazcu za prijavo na uradni spletni strani podjetja samo navedite svojo kontaktno telefonsko številko in svoje ime.
 • Naš upravitelj vas bo kmalu po izpolnitvi vprašalnika poklical za posvetovanje o naročilu in registracijo vloge za dostavo na vaš naslov ter odgovoril na vaša vprašanja.
 • Lahko se dogovorite za dostavo po pošti ali kurirju, natančno določite stroške dostave po telefonu.

Kupite intenskin v Mariboru po znižani ceni s 50% popustom!

Zahvaljujoč promociji bodo stroški naravne kreme za regeneracijo kože obraza znašali le €39, imejte čas za oddajo naročila pred koncem ponudbe. Plačilo paketa po prejemu na pošti ali pri kurirju. Kakovostna nega in obnova kože obraza sta zagotovljeni z redno uporabo tega inovativnega izdelka!

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

intenskin v Ljubljaniintenskin v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene uporabnikov intenskin v Mariboru

 • David
  Moja žena je prosila, naj naroči intenskin na spletni strani, na nekem forumu je prebrala, da je to zelo dober izdelek za nego in pomlajevanje. No, naročil sem več paketov hkrati, samo na spletnem mestu je bil velik popust. petdeset%. Uporablja ga že nekaj dni, se je opazno osvežil, obraz že sije.
  intenskin
 • Vebi
  Kremo intenskin uporabljam že dva meseca in je preprosto ne morem dobiti dovolj. Krema odlično neguje kožo, ubija sledi utrujenosti in kroge pod očmi. A kar je najpomembneje, zahvaljujoč kremi se gube res izravnajo, kontura obraza pa je tudi popolnoma zategnjena. Kremo sem kupila za darilo vsem prijateljem in sebi in mami, po 2 pakiranja.
  intenskin