Nakup krema intenskin v Ljubljani

Obnova kože obraza

Krema intenskin
€78€39
4.913

Nakup intenskin

50% Popust

Kako naročiti v Ljubljani naravna krema proti gubam intenskin

Na naši uradni spletni strani lahko oddate naročilo za inovativno kremo intenskin s 50% popustom! Ohranite svojo mladost in se borite proti gubam, koži povrnite čvrstost in sijaj zahvaljujoč močnemu delovanju intenskin. Izpolnite obrazec na portalu, vnesite svoje ime in telefonsko številko, navedite svojo telefonsko številko in ime, da boste uspešno prejeli kremo za polovico cene €39. Po izpolnitvi vloge vas bo upravitelj poklical, da oddate naročilo in odgovorite na vsa vaša vprašanja in želje glede dostave. Predplačilo na spletnem mestu ni potrebno, po prejemu paketa boste morali plačati kurirju ali po pošti na pošti ali osebno kurirju.

Kje lahko kupim v Ljubljani intenskin

Regeneracija kože obraza je mogoča, če nanesete naravno kremo proti gubam intenskin, hitro pomlajevanje kože obraza in izginotje gub nastane po zaslugi edinstvene formule izdelka. Če želite naročiti izdelek za regeneracijo kože obraza:

  • V obrazcu za naročilo izpolnite svoje podatke, v prijavnici na uradni spletni strani podjetja navedite svojo telefonsko številko in ime.
  • Naš upravitelj vas bo kmalu po izpolnitvi vprašalnika poklical, da boste odgovorili na vsa vaša vprašanja glede dostave in odgovorili na vaša vprašanja.
  • Lahko se dogovorite za dostavo po pošti ali kurirju, natančno določite stroške dostave po telefonu.

Kupite intenskin v Ljubljani po znižani ceni s 50% popustom!

Zahvaljujoč promociji bodo stroški naravne kreme za regeneracijo kože obraza znašali le €39, imejte čas za oddajo naročila pred koncem ponudbe. Plačilo se opravi po povzetju na paketu po pošti ali pri kurirju. Kakovostna nega in obnova kože obraza sta zagotovljeni z redno uporabo tega inovativnega izdelka!

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite intenskin

intenskin v Portorožuintenskin v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene uporabnikov intenskin v Ljubljani

  • Eva
    Hči mi je namenila Intenskin za dopust. Pravi, da je nov izdelek dober, tako za nego kot za gube takoj. Dva tedna se mažem, gledam in res - obraz je bolj svež in gubic ni več videti. Še naprej ga bom uporabljal!
    intenskin