Izkušnja uporabe intenskin

Pozdravljeni, v svojem pregledu želim deliti svojo osebno izkušnjo uporabe kreme proti staranju intenskin. Stara sem 32 let in nikoli nisem zares skrbela za svojo kožo. Ja, občasno sem delala različne maske in uporabljala poceni kreme, vendar nikoli nisem hodila v terme in nisem izvajala resnejših postopkov. Posledično imam pod očmi opazne vrečke, začnejo se pojavljati prve resne gube, koža je videti bleda in ne preveč zdrava.

Izkušnje z intenskin Emily iz Münchna

Fotografija kreme Intenskin pri roki iz mnenja Emily iz Münchna

Razlog za razmislek o odhodu in pomlajevanju je bila poroka moje najboljše prijateljice, nedavno je dopolnila 33 let, a je videti čisto v redu, je od 7 do 10 let mlajša od svojih let. Po praznovanju, ostal sam z njo, sem delil svoje strahove glede svoje starosti: leta minevajo, jaz pa sem še vedno osamljen. In s starostjo je težje najti vrednega moškega, še posebej, če ne skrbite zase.

Prijateljica se je le smejala mojim občutkom, češ da bom zagotovo spoznala svojega edinega moškega. Toda, ko sem opazila, da sem zelo zaskrbljena, mi je priporočila kremo intenskin. Po njenih besedah je po zaslugi intenskin kljub številkam v potnem listu uspela videti kot deklica in ohraniti mladost.

Seveda ji nisem verjel na besedo in sem se odločil izvedeti več o tem čudežnem zdravilu. Po brskanju po internetu sem prebral veliko pohvalnih kritik o uporabi zdravila intenskin, skupaj z nasveti za nakup smetane na uradni spletni strani - zato je, kot pravijo, veliko cenejši in ni verjetnosti, da bi dobili Lažne. Po nekaj dneh razmisleka sem šel na spletno mesto in oddal naročilo. Teden dni kasneje je paket s smetano prispel na pošto, kjer sem ga odnesel.

V paketu s smetano so bila tudi podrobna navodila za uporabo izdelka. Sledil sem navodilom v priročniku in kremo začel nanašati dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, potem ko sem odstranil ličila in uporabil čistilni tonik.

Učinek uporabe kreme

Rezultat uporabe kreme Intenskin, izkušnja Emily iz Münchna

Teden dni kasneje sem opazila prvi učinek - pore so se opazno zožile, majhni mozolji in vnetja so izginili, barva kože je postala bolj zdrava in enakomerna.

Navdihnjeno sem nadaljeval z uporabo izdelka. Nato sem začela opažati, kako vrečke pod očmi postopoma izginjajo, mimične gube pa se gladijo in počasi izginjajo. Koža je na otip bolj napeta in bolj elastična.

Kmalu so tisti okoli mene začeli opažati, da sem postala lepša, v službi so se začele kar vrstiti pohvale kolegov in moji prijatelji so začeli sumiti, da sem naredila plastično operacijo ali se zatekla v kakšne lepotne injekcije.

Kremo uporabljam že 3 mesece in lahko rečem, da svoje ime upraviči stoodstotno, koža se resnično pomladi in v nekaj mesecih uporabe lahko izgubite več let.

Pred kratkim sem spoznal mladeniča in začela sva zvezo. Prevzame me z darili in besedami ljubezni, z nasmehom pa se spomnim svoje prijateljice, da mi je svetovala kremo intenskin. Zdravilo lahko priporočim vsaki ženski, ki se želi spomniti, da starost v potnem listu ne določa našega življenja, lahko pa ste videti mladi in sveži v kateri koli starosti!